Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HOSHIZAKI

H HOSHIZAKI ELECTRIC COMPANY, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1947, στην πόλη Nagoya Ιαπωνίας από τον Shigetoshi Sakamoto. Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία κατασκευάζει και πουλάει μία ποικιλία προϊόντων στα οποία συμπεριλαμάνονται θερμάστρες, ψυγεία, αυτόματοι πωλητές, συστήματα καθαρισμού νερού, dispensers, παγομηχανές και ψυχόμενες βιτρίνες. Η πρώτη παγομηχανή κατασκευάστηκε το 1965.

Το 1981 ιδρύθηκε η HOSHIZAKI AMERICA, στην πόλη Pechtree στην Georgia. Έντεκα χρόνια αργότερα, το 1992 ιδρύθηκε στο Amsterdam στην Ολλανδία, η HOSHIZAKI EUROPE, με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Αυτή την στιγμή η HOSHIZAKI λειτουργεί 6 εργοστάσια στην Ιαπωνία, 2 στην Αμερική και 1 στην Αγγλία. Σήμερα το group HOSHIZAKI, αποτελείται από 46 θυγατρικές εταιρείες, στις οποίες εργάζονται 10,000 εργαζόμενοι, με σκοπό την κατασκευή και παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Πάνω από 1,000,000 παγομηχανές έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παρά την αξιόπιστη και μακρά πορεία της HOSHIZAKI, η εταιρεία μέσω του πλήρους επανδρωμένου τμήματος ΄Ερευνας και Ανάπτυξης, συνεχίζει να προμηθεύει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργώντας διεθνή φήμη για την άριστη ποιότητα και φερεγγυότητά τους.